Innovative Tax op LinkedIn

peak performance
in tax consultancy

 

Terug naar het overzicht:

Diensten

Onze diensten

innovative_tax_element

De fiscale diensten van Innovative Tax BV sluiten aan bij de uitgebreide ervaring en expertise van onze belastingadviseurs. Wij geven hoogwaardig belastingadvies aan (grote) bedrijven en particulieren, ook met grensoverschrijdende activiteiten. Op basis van  jarenlange ervaring adviseren wij onze cliënten praktisch en doelgericht bij (inter)nationale fiscale vraagstukken. Het goed regelen van de fiscale zaken draagt bij aan een betere bedrijfsvoering. Waar nodig zullen wij adviseren fiscale zaken vooraf af te stemmen met de Belastingdienst zodat problemen achteraf met de Belastingdienst worden voorkomen. Wij handelen complexe onderhandelingstrajecten met de Belastingdienst met goed resultaat af.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van (inter)nationale inkomsten- en vennootschapsbelasting en formeel belastingrecht. U kunt bij ons dus bijvoorbeeld terecht voor fiscale vraagstukken als:

Onafhankelijk
Innovative Tax BV is een onafhankelijk fiscaal advieskantoor. Innovative Tax BV staat voor proactiviteit, integriteit, helderheid en een doortastende wijze van werken die tot het gewenste resultaat (‘peak performance’) leidt, tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Wij zijn flexibel en aldus uitstekend in staat zaken snel op te pakken zodat de maatregelen worden genomen die nodig zijn.

Kwaliteit
Om de kwaliteit van onze fiscale dienstverlening te waarborgen is Innovative Tax BV aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Dagelijks volgen wij de ontwikkelingen binnen de (inter)nationale fiscale wetgeving en jurisprudentie.
Voor onze internationale fiscale diensten werken wij samen met fiscale adviseurs in het buitenland. Wij kunnen u dus ook voor internationale fiscale vraagstukken totale oplossingen bieden.

Helderheid
Wij staan voor open communicatie en ‘transparante’ dienstverlening. Eerst maken we graag kennis met u. We bespreken het fiscale vraagstuk en mogelijke oplossingsrichtingen. Als u overtuigd bent van de expertise van Innovative Tax BV, geven wij u een realistische inschatting van de kosten van onze werkzaamheden. Als u de overeenkomst van opdracht voor akkoord heeft getekend, gaan wij aan de slag. Bij onze factuur wordt altijd een urenverantwoording bijgevoegd.

Wat kunt u van Innovative Tax BV verwachten?

  • persoonlijke en proactieve betrokkenheid
  • vakkundige benadering van uw (inter)nationale fiscale vraagstuk
  • resultaatgerichte fiscale dienstverlening
  • een hoog serviceniveau
  • flexibiliteit en snelheid van handelen

 Contact opnemen met Innovative Tax

Terug

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok