peak performance
in tax consultancy

 

Terug naar het overzicht:

Actueel

Nieuwe medewerker Stefan Everts bij Innovative Tax BV

innovative_tax_element

Stefan Everts is vanaf 1 september 2017 als belastingadviseur de (inter) nationale belastingadviespraktijk van Innovative Tax komen versterken.

Na het behalen van de Bachelor Rechtsgeleerdheid is hij momenteel bezig de master Fiscaal Recht in Nijmegen af te ronden. Zijn scriptie behandelt de vraag of de vermogensrendementsheffing (box 3) mogelijk in strijd is met art. 1 van het Eerste Protocol van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (recht van eigendom). Hierbij staat de fiscale praktijk centraal.

Stefan onderzoekt in welke situaties de box 3 heffing geldt als een zogenaamde ‘individuele en buitensporige last’ en hoe de bewijsvoering zal moeten plaatsvinden. Wanneer sprake is van een buitensporige last weegt het algemeen belang van belastingheffing niet op tegen de bescherming van individuele rechten zoals deze vastgelegd in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Is de box 3 aanslag te duiden als een buitensporige last dan is het zinvol om bezwaar te maken tegen de box 3 heffing.

Tijdens zijn studie heeft Stefan ontdekt dat hij veel affiniteit heeft met het Internationale Belastingrecht. Bij Innovative Tax krijgt hij nu de kans dat in de praktijk te gaan brengen.

Stefan woont samen met zijn vriendin in Nijmegen. Zijn persoonlijk interesses zijn voornamelijk muziek, filmhuisfilms, tennis en lezen.

Heeft u vragen aan Stefan Everts dan kunt u hem als volgt bereiken:

 

Telefoon: 024-7600136

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok